Huwelijken en partijen

Landgoed "Huis De Voorst" kent qua bruiloften & trouwen een unieke combinatie: de huwelijksvoltrekking, kerkelijke inzegening, receptie, diner en het feest kunnen allemaal in het landpaleis/kasteel plaatsvinden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verplaatsten van uw gasten van de ene naar de andere plek. Geen gereis. Geen stress. Alleen genieten.

De gemoedelijke sfeer en de warme uitstraling van het interieur geven een zeer persoonlijke huiselijke ambiance. "Huis De Voorst" heeft diverse sfeervolle zalen, zoals de Koningskamer met zijn open haard en uitzicht op de achtertuinen.

De Gravinnenkamer met Franse deuren welke een uitzicht en toegang geven tot de Engelse landschapstuinen, de stijlvolle bibliotheek met bar, de klassieke en smaakvol ingerichte Henry Purcell zaal met zijn talloze wandspiegels en tafelkaarsen. In het souterain, met zijn gewelven,bevindt zich de prachtige Van Albemarle Bar in zijn lindegroene kleuren welke het gevoel geeft in een oud-Engelse apotheek te vertoeven. Bij mooi weer kan het gezelschap ook gebruik maken van de prachtige Engelse landschapstuin met het prieel of de oude rode beuk, waar dikwijls de bruidstaart wordt aangesneden of de kerkelijke inzegening plaatsvindt. Achter het huis ligt een door struiken omsloten privé tuin waar bij mooi weer uw diner plaats kan vinden.

Door de aaneenkoppeling van sfeervolle zalen, waarin de gasten een binding met 'vroeger' voelen,  wordt ieder feest een actieve aangelegenheid, omdat iedereen van kamer naar kamer kan rouleren. De huwelijksceremonie en het trouwen is een uiterst smaakvolle maar ook emotionele en  persoonlijke gebeurtenis, omdat de Gemeente Lochem, waaronder Eefde ressorteert, uitstekende trouwambtenaren heeft, welke een zeer persoonlijke benadering kennen.

Ook andere party's, zoals jubilea, verjaardagsfeesten e.d. worden op het landgoed/kasteel gevierd. De Chef-kok van Ashford Party & Event Catering, ons huiscateringbedrijf, zorgt voor een perfecte, maar vooral persoonlijke culinaire invulling van JULLIE dag.

Weppster CMS - Privacy- en cookieverklaring
×